China Palace Zwolle
Van der Capellenstraat 252
8014 VZ Zwolle
Tel: 038 4660899

Onze keuken is iedere dag open
Chinees van 12.00 tot 22.00 uur
Japans van 16.30 tot 22.30 uur
ook op zon- en feestdagen

Blik in onze menukaart
AFHAAL Chinees
Afhaal menukaart
Gezinsmenu
Maandmenu (via FB)

AFHAAL Japans
Afhaal Sushi Mix Pakketten

RESTAURANT Chinees
Chinese rijsttafels kaart

RESTAURANT Asian Lounge
Asian Lounge menukaart

CATERING
Catering Diner kaart
(vanaf 15 pers)
" Hoe gaat 'All You Can Eat' concept in zijn werk? "

Bij het Japans 'all you van eat' concept kunt u onbeperkt Sushi, Dim Sum hapjes en de Teppan gerechten genieten voor een vaste prijs van €32,50 per persoon. Voor kinderen van vier tot en met elf jaar geldt dit een prijs van €2,10 per levensjaar. De prijzen zijn exclusief drank en dessert

Op de tafel staan de menukaart en een bestelformulier voor u klaar.

Het is de bedoeling dat deze bestelformulier de hele avond wordt gebruikt. Op de bestelformulier staan alle gerechten met de bijhorende codes, die corresponderen met de gerechten op de menukaart. Op de menukaart staan de verse Sushi's, de overheerlijke Dim Sum, onze ouderwetse Teppanyaki gerechten en niet te vergeten de Japanse Nasi en de Ramen Bami.

De bestellingen worden in rondes op het formulier doorgegeven. Per ronde mag per persoon maximaal vijf gerechten van de kaart uitkiezen. Er is geen specifieke volgorde op de kaart, u kunt de gerechten willekeurig van de kaart kiezen. Als u gereed bent met het noteren van de bestelling, overhandig het formulier aan één van onze vriendelijke medewerkers. Deze voert de bestelling in de computer en de gerechten worden aan tafel geserveerd.

Wanneer de bestelling is opgegeten, dan is het mogelijk om de volgende ronde te bestellen. Verspilling van voedsel wordt niet gewaardeerd. Daarom wordt er €3,00 bij per ongeconsumeerde gerecht in rekening gebracht.

Desondanks dat er vele lekkernijen op de kaart staan, bevelen wij u aan de eerste ronde rustig te beginnen.

Wij wensen u een gezellige, maar vooral een smakelijke avond toe.