China Palace Zwolle
Van der Capellenstraat 252
8014 VZ Zwolle
Tel: 038 4660899

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag
Chinees van 12.00 tot 22.00 uur
Japans van 16.30 tot 22.30 uur
Maandag gesloten
m.u.v. feestdagen

Blik in onze menukaart
AFHAAL Chinees
Afhaal menukaart
Gezinsmenu
Maandmenu (via FB)

AFHAAL Japans
Afhaal Sushi Mix Pakketten

RESTAURANT Chinees
Chinese rijsttafels kaart

RESTAURANT Asian Lounge
Asian Lounge menukaart

CATERING
Catering Diner kaart
(vanaf 15 pers)
"Kijk en eet plezier"

Op de tweede etage bevindt zich de Japanse lounge, die in een gerenoveerd pand een modern uiterlijk heeft gekregen. Naast onze ouderwetse open Teppanyaki keuken hebben we een Sushibar toegevoegd.

Zo hebben we in de Japanse menukaart aangebracht, waar Sushi, Dim Sum en Teppanyaki centraal staan. Daarnaast kunt u van de kaart kiezen uit enkele 'side dishes', zoals de Japanse Nasi, Udon Bami en Misosoep.

De Japanse menu is gebaseerd op 'All You Can Eat' principe. Dit concept is zeer eenvoudig. Voor een vaste prijs van €36,50 per persoon kunt u onbeperkt genieten van dagverse Sushi, overheerlijke Dim Sum en onze klassieke Teppanyaki. Voor kinderen van vier tot en met elf jaar geldt dit een prijs van €2,70 per levensjaar. Via een bestelformulier kunt u uit de menukaart bestellingen maken. Voor een uitgebreide uitleg en huisregels kunt u hier klikken.

Helaas heeft het Japanse eten het imago, dat het alleen uit rauw vis bestaat. Dat is gelukkig een misverstand! Voor degene die niet van vis houden, hebben we een breed aanbod van verschillende vleessoorten (varken, kip, ossenhaas en lam), die gestoomd, gefrituurd en/of gegrild worden voorbereid.

De gerechten worden met veel aandacht en zorg voor u klaargemaakt. Deze heerlijke 'Art'delicatessen worden aan tafels geserveerd door onze vriendelijke medewerkers. Bij deze originele manier van eten worden eetstokjes als bestek gebruikt. Voor degene die geen fingerspitzengefühl voor eetstokjes hebben, bieden wij een alternatief.

Voor de personen die slecht te been zijn of die moeite hebben met traplopen is er een lift beschikbaar om de Japanse lounge te kunnen bereiken.

Wilt u meer informatie over de Japanse lounge hebben of heeft u nog vragen, wij staan klaar om uw telefoontje aan te nemen.