China Palace Zwolle
Van der Capellenstraat 252
8014 VZ Zwolle
Tel: 038 4660899

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag
Chinees van 12.00 tot 22.00 uur
Japans van 16.30 tot 22.30 uur
Maandag gesloten
m.u.v. feestdagen

Blik in onze menukaart
AFHAAL Chinees
Afhaal menukaart
Gezinsmenu
Maandmenu (via FB)

AFHAAL Japans
Afhaal Sushi Mix Pakketten

RESTAURANT Chinees
Chinese rijsttafels kaart

RESTAURANT Asian Lounge
Asian Lounge menukaart

CATERING
Catering Diner kaart
(vanaf 15 pers)
2, 9, 80 en 102

Snel, makkelijk en smakelijk staan deze nummers, en uiteraard ook de overige op de lijst, voor de gerechten die dagelijks vers worden bereid. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw bestellingen op te nemen. Dit kunt u telefonisch of persoonlijk doorgeven.

Onze afhaalkaart bestaat voornamelijk uit Chinese en Kantonese gerechten. Tevens beschikken wij over een assortiment Indische maaltijden.

Vanwege groot succes van de single menu hebben we onze afhaalkaart vernieuwd, zodat u bijna alle gerechten van de kaart in éénmansportie kunt kiezen. Dit menu is uitermate geschikt voor de kleine eters onder ons. Voor de gezinnen hebben we een gezinsmenu. Deze bestaat uit vier verschillende gerechten geserveerd met nasi en bami. Dit menu is ruim voldoende voor twee volwassenen en twee kinderen.

Voor grotere eters hebben we diverse rijsttafels. Daarnaast hebben we een scala aan Kantonese en Chinees-Indische gerechten die u à la carte kan bestellen. Zowel normale porties als eenmansgerechten worden met een klein bak nasi, bami of witte rijst als bijgerecht geserveerd.

Sinds de toevoeging van de Sushibar in de Japanse lounge, is het mogelijk om in onze afhaal afdeling Sushi mee te nemen. Heeft u thuis zin in heerlijke Sushi of op de zaak met Sushi iets te vieren, dan hebben wij voor u Sushi Afhaal Mix. U heeft keuze uit drie uigebreide Sushi Mix pakketten, die uit verschillende Nigiri, Maki en In/Out Rolls Sushi's bestaan. Onze Sushi wordt dagvers voorbereid. De duur van de bereidingstijd is afhankelijk van de drukte. Vanwege lange voorbereidingen is Sushi Afhaal Mix vanaf 1630 uur te bestellen

Tenslotte willen wij u erop attent maken dat de mogelijkheid bestaat uw maaltijd per telefoon te bestellen. LET WEL: Wij bezorgen niet aan huis!

Voor telefonische bestelling en/of voor meer informatie over onze afhaal kunt u gerust ons bellen.